Родителите на Хътчинс

Родителите на операторката Галина Хътчинс, която беше застреляна случайно от актьора Алек Болдуин по време на снимките, настояват виновните за смъртта на дъщеря им да бъдат наказани, съобщи сайтът Защото, цитирайки Sun.

Анатолий и Олга Андрусевич, които живеят в Украйна, се опитаха да заминат за САЩ веднага след като научиха за трагедията, но жената имаше затруднения с документите.

„Семейството скърби, но в същото време пита и иска отговори. Ако дъщеря им е починала по погрешка, някой ще трябва да плати“, казва приятел на Хътчинс.

Според източника на изданието филмовото студио се опасява, че родителите на загиналата ще го съдят.

Сестрата на Галина Светлана Андрусевич съобщи, че родителите им сега са в тежко емоционално състояние.

В Калифорния Галина има съпруг Матю Хътчинс и осемгодишен син Андрос.

Според Светлана сестра й се е преместила в САЩ от Украйна преди повече от 10 години. Момичето научило английски и кандидатствало за американска зелена карта, каквато й била връчена. Често е работила като продуцент на документални филми на BBC.

Фаталният инцидент се разигра на снимачната площадка на уестърна Rust, в който Алек Болдуин е в главната роля, като същевременно е и негов продуцент.

Полицията предполага, че Болдуин е стрелял с реквизитен пистолет на снимачната площадка, но халосните патрони по някаква причина са се превърнали в смъртоносни куршуми.

Улучени са двама членове на екипа – 42-годишната операторка Галина Хътчинс и 48-годишният режисьор Джоел Соуза.

Родената в Украйна Хътчинс почина от нараняването си. Пресата нарече нараняването на Соуза сериозно, но няколко часа след хоспитализацията лекарите стигнаха до заключението, че той може да бъде изписан у дома. Снимките са преустановени.

Виж още:Каскадьор за инцидента с Болдуин: Само оръжейник може да дава на актьорите оръжиеИнформацията, че асистент-режисьор е дал оръжието на Алек Болдуин и е го е уверил, че е безопасно, п…Oct 23 2021skafeto.com

Коя е Галина Хътчинс – жената, чийто живот бе отнет от Алек Болдуин42-годишната операторка Галина Хътчинс, която вчера загина при нещастен случай на снимачната площадк…Oct 22 2021skafeto.com

Алек Болдуин уби човек и рани друг по време на снимкиОператорът Галина Хътчинс е починала на снимачната площадка на уестърна Rust в Санта Фе (Ню Мексико)…Oct 22 2021skafeto.com


loading...