САЩ Доналд Тръмп Зеленски

Юридическият анализатор на Fox News Грег Джарет съобщава, че самоличността на предполагаемия разобличител на Доналд Тръмп във връзка с разговора му с украинския президент Володимир Зеленски, може да бъде разкрита в доклад на главния инспектор на правосъдното министерство, разглеждащ вероятно нарушаване на Закона за надзор на разузнаването.

В документа и посочен служителят на ЦРУ – Ерик Сиарамела, като евентуалният разобличител, подал сигнал до Конгреса във връзка с разговора между Тръмп и Зеленски, въз основа на който беше започнато разследването за импийчмънт на Тръмп, съобщава „Washington Examiner„.

Според изданието „Breitbart“, името на информатора е назовано при личен разговор по време на изслушвания в Конгреса по разследването за импийчмънт.

Твърди се, че той е бил в контакт с бившия вицепрезидент Джо Байдън и със съветничката на президента Барак Обама по националната сигурност Сюзън Райс. Освен това той контактувал с бившия директор на ЦРУ Джон Бренън.

Още:

Росен Плевнелиев дава акъл на Доналд Тръмп, моли го да не стопля отношенията с РусияОтиващият си президент на България Росен Плевнелиев е един от 17-те европейски политици, подписали п…Jan 11 2017skafeto.com

Скандалът около Тръмп, Украйна и американската военна помощ растеПостоянният представител на САЩ в ЕС Гордън Сандланд призна, че е казал на високопоставен украински …Nov 6 2019skafeto.com

loading...