стойчков коронавирус
wikipedia commons

Носителят на Златната топка Христо Стоичков обяви, че според него новият коронавирус е планиран от години от специалисти в областта и затова успява да нанесе толкова щети по света. Своето мнение бившият български национал сподели в интервю за аржентинската медия Infobae.

Стоичков коментира, че принудителната пауза в първенството на Ла Лига заради пандемията от COVID-19 се е отразила негативно на любимия му клуб Барселона, а след това говори и за самия вирус. „Всичко вече е много различно. Много хора по света страдат. Този вирус нанася много щети. Това е нещо, което е внимателно обмисляно с години. Този вирус, който е добре измислен от специалисти в областта. Нека видим дали ще се измисли ваксина, която ще реши проблема“, сподели той.

„Сега внимавам три повече от преди, мия си ръцете, правя всичко възможно. Някои хора казват, че вирусът не е нищо, но това са приказки. Във футбола трябва да се съобразяват с тази ситуация и да играят при закрити врати. В моята страна имаше три хиляди души на стадиона, за да гледат финала за Купата и се превърна в бедствие, имаше много заразени, както и в Румъния“, допълни Стоичков, който живее в Маями.

Вижте още:
Заразените с коронавируса по света вече са над 18 милионаСлучаите на коронавирус в света вече са 18.2 милиона, жертвите наближават 7 милиона, а излекуваните …Aug 3 2020skafeto.com

Службите на САЩ разузнават дали новия коронавирус не е изпуснат от китайска лабораторияСлужители на американското разузнаване и от службите за национална сигурност разкриват, че правителс…Apr 16 2020skafeto.com

loading...