суинг щати
Доналд Тръмп на срещата на Г-7 в Биариц

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп призова във вторник т. нар. суинг щати, „където избирателите са загубили доверие в своя избирателен процес“, да приемат реформи в избирателната система и да премахнат „мъртвите души“ от списъците за гласуване, съобщи АП.

„Републиканците в законодателните органи на щата трябва да бъдат умни, да станат твърди и да преминат реална изборна реформа, за да се борят срещу тези радикални леви демократи. Ако не го направят, те ще откраднат вота отново през 2022 и 2024 г. и ще унищожат страната ни! „, предупреди Доналд Тръмп.

Той наскоро разкритикува процеса на демократичните първични избори за кмета на Ню Йорк, заявявайки, че „никой никога няма да разбере кой наистина е спечелил“, тъй като вотът е изпълнен с „нередности и грешки“.

Тръмп не веднъж е твърдял, че 20 000 мъртви души в Пенсилвания са му отраднали победата в ключовия щат на последните президентски избори.

Вижте още:
Инфлация ще убие американската икономиката, алармира ТръмпБившият президент на САЩ Доналд Тръмп разкритикува икономическата политика на президента Джо Байдън,…Jul 4 2021skafeto.com

Има опасност САЩ да станат „бананова република“, смята ТръмпБившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че при сегашната избирателна система САЩ рискуват да се…Jul 1 2021skafeto.com


loading...