тръмп избори нов рекорд сащ финансирането на СЗО Тръмп лаборатория

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп обвини Демократическата партия, че използва продължаващата пандемия на коронавирус, за да спечели предстоящите президентски избори, като възпира хората да не отидат до урните.

Тръмп видя „китайския вирус“ като възможност за демократите да „фалшифицират изборите“, като фалшифицират гласовете на гражданите, които могат да не се регистрират за гласуване, и предположи, че това ще бъдат „най-корумпираните избори“ в историята на страната.

По-рано в речта си пред младите американци президентът обвини Демократическата партия, че има незаконни граждани, които да гласуват за тях на изборите.

Междувременно бившият президент на САЩ Барак Обама за първи път участва в предизборната кампания на настоящия кандидат за президент Джо Байдън, съобщи Ройтерс.

Преди събитието даренията за предизборната му кампания са от 175 000 избиратели на обща стойност 7,6 милиона долара, което е рекорд, каза Байдън.

По-рано централата на Байдън и основният му съперник, действащият президент Доналд Тръмп, докладваха за набраните през май средства. За първи път по време на предизборната кампания Байдън успя да събере повече средства – 80,8 милиона долара срещу 74 милиона долара.

Изборите за президент на САЩ ще се проведат на 3 ноември.

Вижте още:

Наваро: Лъжа е, че Тръмп е молил Китай за помощ да бъде преизбранСъветникът в Белия дом по търговските въпроси Питър Наваро оспори разкритията на Джон Болтън, че пре…Jun 22 2020skafeto.com

Болтън удря Тръмп с разкрития в книгата си независимо натискаКнига със скандални разкрития на бившия съветник по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън …Jun 11 2020skafeto.com

Тръмп искал помощ от Китай за преизбиране, нямал против концентрационните лагериПрезидентът на САЩ бил склонен да прекрати разследвания, за да „направи лични услуги на диктатори ка…Jun 18 2020skafeto.com

loading...