тръмп куба социалните мрежи Доналд Тръмп Twitter и социалните мрежи

Експрезидентът на САЩ Доналд Тръмп се чувства по-щастлив извън социалните мрежи, предаде ТАС, като се позова на интервю на старшия съветник на бившия президент Джейсън Милър за в. „Сънди таймс“.

„Президентът каза, че сега се чувства по-щастлив“, заяви Милър. „Той каза, че е добре да е извън социалните мрежи, да не чувства влиянието на този затворен свят на омраза, в който често се превръщат социалните мрежи“, добави старшият съветник. Той отбеляза, че за пръв път от години вижда Тръмп „наистина отпуснат“.

Милър заяви, че съпругата на Тръмп Мелания също е много доволна от тази ситуация. След размириците във Вашингтон в началото на януари компанията „Facebook“, собственик на Facebook и Instagram блокираха акаунтите на Тръмп до изтичането на мандата му на 20 януари. По-късно обаче те отново станаха достъпни за четене.

Компанията „Twitter“, собственик на едноименната социална мрежа, блокира акаунта на Тръмп за постоянно за нарушения на правилата и поради опасения, че той може да опита да предизвика размирици.

От началото на предизборната си кампания през 2015 г. Тръмп е публикувал над 34 000 туита, отбелязва в. „Сънди таймс“.

Вижте още:
Байдън: Тръмп не трябва да получава повече класифицирана информацияПрезидентът на САЩ Джо Байдън не вярва, че неговият предшественик в Белия дом Доналд Тръмп трябва вс…Feb 6 2021skafeto.com

Възможно ли е – Доналд Тръмп бил агент на КГБ?!Доналд Тръмп – шпионин на КГБ? Как ви звучи това? Според агента Юрий Швец, именно това цели Русия в …Jan 30 2021skafeto.com


loading...