Доналд тръмп китай хидроксихолорхин ФЕД пресконференция иран изборите
Доналд Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви по време на митинг, че военно-индустриалният комплекс не го иска на власт, предаде АП. На митинг в Тулса, Оклахома, Тръмп каза, че тези компании печелят по-малко, когато САЩ не използват бомби по целия свят.

Президентът на САЩ също коментира финансирането на Организацията на Северноатлантическия договор (НАТО) и обясни, че иска да намали броя на американските войски в Германия, защото Берлин не внася 2% от своя БВП в НАТО.

Тръмп добави, че няма смисъл Германия да дава милиарди на Русия за газопровод, докато не желае да влага повече средства в НАТО, което има за цел да я защити от Русия.

Китай и Иран също били срещу статуквото, защото искат Джо Байдън да спечели изборите през 2020 г. в САЩ, добави Доналд Тръмп, описвайки бившия вицепрезидент като „марионетка на Китай“.

Пекин „не е напълно щастлив“ от възможността Тръмп да бъде преизбран, тъй като знае, че „ще плати по-висока цена“, ако остана в Овалния кабинет, заяви президентът. В противен случай Китай ще „притежава САЩ“, според Доналд Тръмп.

„Байдън винаги е на грешната страна на историята. Той никога няма да защити вас и вашите семейства“, каза той на своите привърженици на митинг в Тулса, Оклахома.

Вижте още:
Помпео към Европа: Или свободата на САЩ, или тиранията на КитайАмериканският държавен секретар Майк Помпео направи едно от най-критичните си изказвания за Китай и …Jun 20 2020skafeto.com

Европейският цифров данък скара САЩ и ЕСФранция съобщи, че решението на САЩ да напуснат глобалните преговори как да се облагат с данъци техн…Jun 18 2020skafeto.com

Захариева към ЕС и САЩ: Трансатлантическата връзка продължава да е силна„Европейският съюз и САЩ споделяме общи ценности и принципи. Днешната дискусия е много важна, защото…Jun 16 2020skafeto.com

Русия и Китай се сблъскаха със САЩ заради санкции срещу ИранРусия и Китай предприеха действия в ООН срещу искане на Вашингтон, което може да върне всички санкци…Jun 10 2020skafeto.com

loading...