тръмп сащ

Президентът Доналд Тръмп се завърна в САЩ, след като обяви визитата си в Лондон за успешна, успявайки да спечели „дълбокото уважение“ на чуждестранните лидери, някои от които бяха хванати да се шегуват за негова сметка. Това пише в. „Дейли Мейл“.

„Медиите на фалшивите новини прави всичко по силите си, за да омаловажи моята успешна визита в Лондон във връзка с НАТО“, написа Тръмп в Туитър в сряда вечерта, на път за Вашингтон.

„Чудесно се разбирам с лидерите от НАТО, дори ги накарах да платят 130 милиарда долара повече, 400 милиарда повече за три години. За САЩ няма увеличение, само дълбоко уважение“, посочи още Доналд Тръмп.

Тръмп е прав за парите. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, който навигираше и до известна степен прие исканията на Тръмп, потвърди числата, които включват дългосрочната цел от 400 милиарда долара.

Увереността на Тръмп в „дълбокото уважение“ обаче не му попречи да нападне канадския премиер Джъстин Трюдо, който той нарече „двуличник“, малко преди да напусне срещата в Лондон.

Виж още:Конгресът задейства процедурата за отстраняване от длъжност на президента Доналд ТръмпЛидерката на демократите в Камарата на представителите на САЩ Нанси Пелоси поиска да се изготвят осн…Dec 6 2019skafeto.com

Радев се изрепчи на Тръмп: НАТО не е пазар, не може все вие да продавате и все ние да купувамеПрезидентът Румен Радев е посочил пред лидерите на страните от НАТО, че не виждал бъдещето на Алианс…Dec 5 2019skafeto.com

Подписвал ли е Борисов секретни документи с Тръмп?Визитата на премиера Бойко Борисов в САЩ и срещата му с американския президент Доналд Тръмп са свърз…Dec 4 2019skafeto.com

loading...