Тръмп син

Доналд Тръмп-младши, най-големият син на президента Доналд Тръмп, е с положителен тест за коронавирус, разкри Си Ен Ен. „Дон е с положителен резултат от началото на седмицата и е в карантина“, каза говорител. „Досега Доналд Тръмо – младши е бил напълно асимптоматичен и спазва всички препоръчани от медицината указания за COVID-19.“ „Блумбърг“ първи разкри, че Доналд Тръмп – младши е с коронавирус.

Тръмп-младши е последната фигура, близка до президента, която е с COVID-19. Освен Тръмп-старши, първата дама Мелания Тръмп, най-малкият му син Барън, началникът на кабинета му Марк Медоус и редица други топ помощници както в кампанията му, така и в Белия дом са дали положителни прби през последните месеци.

Приятелката на Тръмп-младши Кимбърли Гилфойл също се оказа положителна за вируса през лятото, докато двойката води кампания за Тръмп за преизбирането за Белия дом в цялата страна.

САЩ са подложени на втора вълна от разпространението на коронавируса.

Вижте още:
Тръмп уволни ключов шеф от службите за сигурностПрезидентът Доналд Тръмп уволни във вторник служител от Департаментът за вътрешната сигурност на САЩ…Nov 18 2020skafeto.com

Тръмп обмисля война срещу ИранПрезидентът на САЩ Доналд Тръмп поискал от съветниците си възможностите за атака на главния ядрен об…Nov 17 2020skafeto.com

loading...