филип хари

Британският принц Хари пристигна във Великобритания без съпругата си Меган за погребението на дядо си принц Филип, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Принц Хари е пристигнал на летище Хийтроу с полет от Лос Анджелис и веднага се е изолирал в карантина, преди траурната служба за херцога на Единбург, насрочена за 17 април. Съпругът на кралица Елизабет Втора принц Филип почина на 99 години в петък.

От Бъкингамския дворец съобщиха преди това, че Меган, съпругата на принц Хари, няма да участва в церемонията за принц Филип. Тя е бременна и е била посъветвана от лекаря си да не пътува.

На летище Хийтроу принц Хари е бил посрещнат от охрана и откаран до двореца Кенсингтън в черен „Рейндж роувър“, писа „Мейлонлайн“. Според изданието херцогът на Съсекс най-вероятно ще се самоизолира в Нотингам котидж, защото Фрогмор котидж, където живееха с Меган преди да решат да се оттеглят от кралските си ангажименти и да се преселят в САЩ, вече се обитава от принцеса Юджини и съпруга ѝ Джак Бруксбанк.

Според правилата във Великобритания в условията на пандемията принц Хари може да излезе от карантина след пет дни вместо установените десет дни, ако даде отрицателен тест за новия коронавирус.

Виж още:Предсмъртни думи на принц Филип разплакаха ЧарлзТрогателни предсмъртни думи на принц Филип към своя син, са разтърсили иначе суровия по характер пре…Apr 11 2021skafeto.com

Филип – гръцкият принц, който никога не стана кралПринц Филип, който днес почина два месеца преди да навърши 100 години, нямаше право да бъде крал на …Apr 9 2021skafeto.com

Извънредно: Принц Филип почина на 99Съпругът на кралица Елизабет – принц Филип почина на 99 години. Това съобщиха от Бъкингамския дворец…Apr 9 2021skafeto.com


loading...