Хотели в Швейцария

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ако мислите, че хотелите във Велинград са прекалено скъпи, доста места за почивка в света ще ви покажат, че всъщност си е направо евтиния. В най-луксозните хотели в Швейцария, например, нощувката струва десетки хиляди долари.

В случай, че разполагате с 80 хиляди долара за нощувка, то Royal Penthouse в хотел President Wilson ще е вашето място. Най-скъпата стая заема целия 8-ми етаж на хотела. Той предлага панорамна гледка към Женевското езеро и Монблан, както и 12 спални, 12 бани и джакузи с изглед към езерото.

Освен луксозно обзавеждане и гледка, вие ще получите и 24/7 личен асистент, личен готвач и иконом.

Кралският мезонет на този хотел е едно от най-безопасните места в света. Разполага с бронирано стъкло, 24/7 охрана, видеонаблюдение в цялата стая и подсилен сейф за съхранение на ценности и пари.

Но това не е всичко. Има билярдна маса Brunswick от 1930 г., роял Steinway, система за домашно кино Bang & Olufsen BeoVision 4-103 от висок клас и дори личен асансьор.

В Empathy Suite – The Palms ще ви стигнат $100 000.

The Empathy Suite в The Palms в Лас Вегас, САЩ се счита за втория най-скъп хотел в света.

За 100 000 долара на вечер получавате две големи спални, маси за масаж, конзолна гореща вана с изглед към Лас Вегас Стрип, солен салон и частна обиколка на колекцията от произведения на изкуството.

Този хотелски апартамент е наистина предназначен за любителите на изкуството, тъй като разполага с шест оригинала на английския художник Деймиън Хърст и мебели по поръчка, вдъхновени от неговата работа.

Lover’s Deep пък е луксозен хотел в подводница, а нощувката струва 150 000$.

Със 150 000 долара на нощувка Lover’s Deep Luxury Submarine се счита за най-скъпия хотел в света.

За да стигнете до стаята, трябва да се гмурнете под водата в подводница. Хотелската подводница се намира в Сейнт Лусия и може да се движи из Карибско море според нуждите на гостите.

Ще получите 5-звездно подводно настаняване, което включва собствен капитан, личен готвач и иконом, трансфери с моторна лодка до и от подводницата и някои допълнителни услуги като трансфери с хеликоптер, слизане и закуски с неограничено количество шампанско.

Освен това имате възможност да промените маршрута според вашите предпочитания – капитанът ще следва вашите команди.

Вижте още:
Стюардеса разкри на какво да обърнем особено внимание при настаняване в хотелПрофесията на стюардесата е от тези, при които се налага постоянно да се пътува (на борда на самолет…Feb 28 2023skafeto.com