Христо Манчестър

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Обявеният за изчезнал в Манчестър служител на Amazon Христо Ангелов е загинал от токов удар.

29-годишният Ангелов, който живееше в Стокпорт, Greater Manchester, беше обявен за изчезнал от дома си в Чидъл Хийт на 17 март.

Българинът беше обявен за мъртъв, след токов удар от електропровод в Уитеншоу. Инцидентът е станал на 16 март.

Въпреки всички усилия на службите за спешна помощ, той за съжаление беше обявен за мъртъв на място.Спешните екипи веднага, след като са получили сигнала, са се отправили към Princess Parkway, до пътя M60, около 17:30 часа на 16 март.

Въпреки всички усилия на лекарите, той е бил обявен за мъртъв на място.

Едва сега обаче се потвърждава самоличността му. Той е единственото дете на родителите Милен и Росица, родом от България, но се е преместил да живее в Стокпорт преди около преди около пет години, за да работи в Amazon, пише bg-voice.com.

Той е описан като „тих“ и „мил“ човек, който е „обожаван“ от всички.

В изявление семейството на Ангелов казва:

„Искаме да споделим сърдечните си благодарности на всички, които ни помогнаха в търсенето на сина ни и на тези, които ни предоставиха информация, която в крайна сметка даде възможност на полицията да потвърди самоличността на Христо Ангелов“.

„Христо беше мил и тих човек, който беше обичан и обожаван от цялото си семейство и приятели. Сега се подготвяме транспортирането му в България, за да може близките му да го изпратят”.29-годишният Христо е живял с братовчед си Васил Ангелов в Чидъл Хийт от пет години.

Полицията не смята, че обстоятелствата около инцидента са подозрителни. Свидетел разказал на полицията, че щом видял какво се случва, веднага е спрял, за да се обади на полицията.

„Изведнъж видях голяма експлозия и чух силен трясък. Беше толкова силен, че почти можеше да го усетиш“, разказва свидетелят.

„Видях една светкавица, но след това видях, че от върха на стълба пада човек. Спрях и се обадих в полицията“.

Други хора, които живеят в околностите, разказват, че светлините в домовете им са спрели за миг.

Главният път, който свързва центъра на Манчестър с Уитеншоу, беше затворен, докато полицията извършваше оглед.

Още от Свят