трупове англия

Представител на компанията Global Trailer Rentals Ltd (GTR) потвърди, че тя притежава хладилното ремарке, в което вчера в Есекс, Англия бяха открити мъртви хора.

GTR е базиран в Дъблин, но също така има представителства в графствата Лут и Монахан.

Говорителят заяви, че ремаркето е взето под наем на 15 октомври от двора на Global Trailer Rent в Ко Монаган в размер на 275 евро на седмица до връщането му.

Компанията се е свързала директно с екипа на инцидента в полицията в Есекс и им е дала информация за лицето и компанията, които са наели ремаркета.

Ремаркетата, собственост на Global Trailer Rent, са оборудвани с GPS устройства.

GTR заяви, че ще предостави на разположение на разследващата полиция данните от своята система за проследяване.

Компанията отправи искрените си съболезнования към близките и приятелите на загиналите.

В него се казва, че компанията вчера се е свързала с полицията в Есекс, „веднага след като е узнала, че в този инцидент е участвал ремарке на лизинг от тази компания“.

Министърът на правосъдието Чарли Фланаган заяви, че разбира, че е доста обичайно ирландските компании да регистрират своите транспортни компании в други страни.

Министърът каза, че това е нещо, което трябва да се разгледа.

„Вярвам, че трябва да разгледаме това … Считам, че е важно, че няма възможност за дейност с неприемлив характер по отношение на регистрацията на камиони“, каза Чарли Фланаган.

„Доста обичайно е да виждаме ирландски камиони за превоз на товари с техния флот да имат регистрационни табели в Източна Европа, по-специално. Считам, че това е нещо, което трябва да разгледаме с оглед на затягане на ситуацията“, посочи Чарли Фланаган.

Вижте още:
Ужасът в Англия: 25-годишният Мо е шофьорът на камиона ковчег, наричал го е „Полярния експрес“ (СНИМКИ)Стана ясно кой е 25-годишният шофьор на камиона „Скания“, в който бяха открити 39 трупа в английския…Oct 24 2019skafeto.com

Разбра се какво има на адреса във Варна, на който е регистриран камионът ковчегС кораб, потеглил от белгийското пристанище Зеебрюге, е пристигнало в сряда в 00:30 ч. в пристанище …Oct 24 2019skafeto.com

Извънредно: Би Би Си съобщи кои са мъртъвците в камиона ковчег39-те тела, открити в камиона ковчег вчера в Англия, са на китайски граждани, предаде Би Би Си. Цит…Oct 24 2019skafeto.com


loading...