хотел се срути

Най-малко един човек е загинал, а няколко са били ранени, след като хотел се срути в Ню Орлиънс.  Спасителните екипи се опитват да спасят трима работници, затрупани в останки на строящият се хотел Hard Rock, който се срина в събота.

„Вярваме, че знаем къде се намират, но нямаме видимост“, казва Тим Макконъл, началник на пожарната служба в Ню Орлиънс. „Предполагаме, че са живи.“

Екипите за търсене и спасяване използват кучета и дронове, за да осъществят контакт с работници, но строителният кран трябва да бъде обезопасен, преди екипите да могат да влязат в сградата, се казва в изявление на Citadel Builders, генералния изпълнител по проекта.

„Представителите на строителната компания остават ангажирани и ще работят с  инженери през цялата нощ и докато не бъде намерено решение“, заяви в изявление говорителят на Citadel Builders Брайън Тръшър.

Повече от 100 работници са били на място в момента на срутването, се казва в изявлението.

За инцидента първи съобщиха във „Фейсбук“ от градската служба за спешна медицинска помощ.

Според получените данни в резултат на инцидента е загинал един човек. Освен това са ранени още 18 души.

Според получената информация срутването е станало между шестия и осмия етаж на сградата.

Вижте изоставен с*кс хотел в Япония (СНИМКИ)Холандският журналист Боб Тисен се натъква на изоставен хотел за с*кс в покрайнините на Токио и реши…Sep 14 2019skafeto.com

loading...