https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки от нас има вяра в нещо, независимо от своята религия или възгледи. И също така всички сме наясно, че понякога се случват неща, които никой не може да обясни, поне не и логично. Някои от природните явления, на които ставаме свидетели, са толкова магически, че сякаш някаква по-висша сила ги управлява. Подобно нещо се случва в Коста Рика, където на небето се появява необясним кръг с различни цветове от тези наоколо. Картината е от една страна много красива и впечатляваща, но от друга е дори леко стряскаща. Странното небе изглежда така, сякаш Бог го е създал.

Очевидката, която заснема страхотното видео, е поразена от това, което вижда.

Тя показва и небето около обекта, с цел да се направи сравнение. Самата тя споделя, че е сякаш „самият Господ ще слезе оттам“ и, че никога през живота си не е виждала подобно нещо.Свещеник се върна от смъртта след 48 минути без пулс! Разкри неподозирана истина за отвъдното и Господ…След като 79-годишният католически свещеник от Бостън Джон Майкъл О‘Нийл получил инфаркт бил откаран…Mar 9 2017skafeto.com Когато човек се вгледа в странния кръг, може да открои най-различни цветове, наподобяващи дъга. Независимо дали човек ще гледа на явлението като на природен феномен или знак от Господ, за едно всички могат да са съгласни – страшно красиво е.

МИСТЕРИЯ: Японец успя да заснеме необикновен странен облак в небето! (СНИМКИ)Странни снимки, идващи от далечна Япония изненадаха света миналата седмица. На снимките се вижда нео…Dec 13 2016skafeto.com