https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Презастрояването по родното Черноморие, както и голямата икономическа криза в световен мащаб доведоха до сериозен отлив на купувачи на имоти в края на миналото и началото на настоящото десетилетие. Според брокери нещата вече са се стабилизирали и инвеститори не липсват, а по крайбрежието ни вече се предлагат имоти, подобни на тези в най-баровските световни курорти.Каза до Пенедо – къща на семейство Флинстоун в Португалия (ВИДЕО)Каза до Пенедо, наречено онлайн като „истинската къща на семейство Флинтстоунс“, датира не от каменн…Jan 9 2019skafeto.com

1 милион 280 лева – точно това е цената на тази вила, която е сред офертите на една от агенциите за недвижими имоти. Намира се в Слънчев бряг и носи примамливото име „Виа долче“.
Имотът разполага с всички екстри, за да ви накара да се почувствате отпочинали, стига да имате тези пари.

Вила „Виа Долче“ е прекрасен имот за ваканции или постоянно ползване, разположен недалеч от Слънчев бряг и Несебър, съобщава pochivka.blitz.bg. Елегантна постройка с класическа архитектура, декорирана с акценти от Средиземноморието – едно истинско бижу, което да допълни стилът на вашия живот, пише в офертата на агенцията за недвижими, луксозни имоти.

От представителния вход къщата ви посреща в просторна дневна. Пространството на дневната и кухнята е решено с открито пространство и с обособени кътове за трапезария, почивка, забавление и камина. На изток дневната се отваря към верандата през широки витрини. Верандата е частично покрита, което я прави уютно място за почивка.

Къщата разполага с две двойни спални с обща баня. Тя е обзаведена изключително елегантно с изцяло индивидуално изработени мебели. В интериора са използвани луксозни естествени материали, естествен мрамор „Rosso portogalo“ и дърво. Дневната и родителската спалня са обърнати към вътрешната градина на къщата и басейна.

В градината централно е разположен басейн изцяло облицован с естествен камък „Rosso portogalo“. Градината е богато озеленена с екзотични дървета и цветя с обособени кътове за шезлонги около басейна.
И все пак, ако нямате цялата сума, вилата се предлага на разсрочено плащане до 6 години.Страхотната къща на Анелия за 1.5 млн.Когато не е на участие фолк певицата Анелия обитава уникална къща като от приказка. Според брокери н…Jan 11 2019skafeto.com