Светът, в който живеем, е едно много красиво място, което за съжаление страда от човешката дейност. Природата е една от най-великите сили в света, не само защото е неконтролируема, но и защото е донякъде неразбираема за нас, хората. Затова и природните бедствия са едно от нещата, които се считат за най-страшни. Защото нямаме механизми, с които да ги спрем. Когато от морето се надигне цунами, единственото, което можем да направим, е да бягаме. В света ни има някои неща, които и до ден-днешен, въпреки напредналите технологии и наука, остават пълна мистерия. Едно от тях е например Бермудският триъгълник.

Днес ви представяме още три места в света, за които няма логично обяснение. Две от тях много приличат на Бермудския триъгълник.

И така, първото мистериозно място е така наречения „Дяволски триъгълник“, познато още като „Морето на Дявола“. То се намира в Тихия океан, в близост до японския остров Мияке. Зоната, за която става въпрос, е известна на океанолозите като мястото, на което има повече инциденти и изчезвания на кораби, отколкото има в Бермудския триъгълник.Знаете ли за този таен тунел, който прекосява България? Мистерията е разбуленаДоц. Ангел Калинов дълги години оглавява катедрата по генетика към ВСИ – Пловдив. След като се пенси…Oct 21 2017skafeto.com

Второто място, което остава мистерия за учените е Мистериозният триъгълник в Аляска.

Това е пространството от областта Джун до планината Анкоридж. Местните са убедени, че мястото е обитавано от зли духове, които провокират всички изчезвания на хора и самолети там.

Последното място в днешната класация са Линиите на Наска. Наска е пустиня в Перу. Но това не е обикновена пустиня. В пясъка има издълбани огромни линии, които образуват различни форми, най-вече на природни обекти. Те могат да се видят само от въздуха, не от земната повърхност и до ден-днешен учените не знаят как точно са направени те, че да са толкова издръжливи и неподатливи нито на природни условия, нито на човешка дейност.

Невероятно! Уфолози видяха НЛО до Слънцето (ВИДЕО)В Интернет пространството циркулира видео, в което се вижда обект, който би могъл да се приеме за НЛ…Dec 1 2016skafeto.com

loading...