Eдна от най-загадъчните и пълна с аномалии планини е планината Кайлас, която се намира в Тибет. Едва сега някои учени излизат с твърдения, че това всъщност пирамида и няма никакво обяснение за това как е възникнала тя.

Очертанията й са разположени така, че тя да е обърната точно към четирите посоки на света, пише pochivka.blitz.bg. А аномалиите, за които съобщават различни хора, посетили тази планина – пирамида, направо ще ви оставят без думи.Как тибетските монаси поддържат добро здраве и дълголетие?Тибетските монаси от векове са символ на мъдрост и духовност. Още от древни времена славата им се е …Dec 11 2017skafeto.com

Една от тях е необяснимата светлина, която се появява нощно време на върха на планината. Именно това е едно от нещата, които е привличало туристи и учени. Сноп сиво – бяла светлина се извива и отива право към небето.
Най-зловещото и страшно място на света е в Тибет

Много алпинисти са се опитвали да се покатерят на върха на планината, но тя сякаш не ги пуска да преминат по-високо. Смелчаците, опитвали това, разказват за преживявания, от които косите ви ще се изправят.

Щом стигнели до средата, времето рязко се променяло и се влошавало. Започвало да им се повдига, някои халюцинирали. Много от тях забелязвали, че в подножието на планината компасите им започвали бясно да се въртят, а часовниците или забавяли или забързвали.

Най-зловещото и страшно място на света е в Тибет

Група хора, които искали да покорят Кайлас, стигнала до средата на планината и с ужас установила, че всички изглеждат по-стари с около 20 години. И никой от тях не можел да намери обяснение на всичко, което се случило.

Монаси, които живеят в манастир недалече от планината, твърдят, че планината е свещена и нейните духове не допускат никой да се изкатери към върха.
Заради различните аномалии над планината е напълно затворено въздушното пространство и има забрана за преминаване на самолети.Малана: Митичното село в Тибет, чийто жители са потомци на Александър ВеликиАко погледнете отвъд мъглата от хашиш, ще откриете съкровищница от легенди, интриги и въпроси без от…Oct 13 2018skafeto.com

loading...