хлебарка

Хлебарките са едни от най-неприятните вредители. Те не само са адски устойчиви на почти всякакви условия на живот, но и изглеждат ужасно. Освен това хлебарките пренасят и болести, които застрашават хората. Когато видим хлебарка, нормалната ни реакция е да се погнусим и да се опитаме да я убием. Да, обаче убиването на една, невинаги означава, че проблемът е решен. Често пъти там, където има един вредител, се появяват още. Затова трябва да се вземат мерки. Проблемът е, че повечето от средствата за борба с вредителите имат в състава си опасни и за човека химикали. Но се оказва, че има и безвреден за нас метод, който е също толкова ефективен, колкото и отровите за вредители. Това, което ни трябва, за да се спасим от хлебарките, е глава лук и чаена лъжичка сода за хляб.

Трябва да нарежем лука на ситно или да го смелим в кухненски робот. След това към него добавяме содата и разбъркваме. Когато сме готови със сместа, я поставяме в ъглите на стаите и сме готови. Всички вредители ще бъдат покосени, а опасност за нашето здраве няма да има. За да се постигне максимален ефект е добре това действие да се повтори в продължение на няколко дни.

Един мъж постоянно се оплаквал, че има вкъщи страшно много хлебарки. Голяма … Един мъж постоянно се оплаквал, че има вкъщи страшно много хлебарки. Голяма напаст. Опитвал всякак…Feb 23 2017skafeto.com


loading...