Природа

Тази българска красота ще ви остави без дъх! Прекрасни кадри с дрон над скалния манастир Св. Димитър Бесарабовски! (ВИДЕО)

Тази българска красота ще ви остави без дъх! Прекрасни кадри с дрон над скалния манастир Св. Димитър Бесарабовски! (ВИДЕО)

Красотата на природата у нас е безгранична, стига да има кой да я види и оцени. В близост до Русе е разположен един от най-красивите скални манастири на България. „Св. Димитър Бесарабовски“ е уникален скален манастир, който заслужава да се види от всеки от нас. Затова сега ще ви го поднесем сниман от ДРОН, за да видите цялата му прелест! За да стигнете до него трябва да пътувате до село Бесарабово и след селото имате още десетина километра до самия манастир.

Местността е много красива, тъй като река Русенски Лом я прави особено живописна. Самият манастир е възстановен през 1937 година, така че вече е удобен за посещения. Шнтересни са и двете пещери в близост до манастира, които също са атракция на много от туристите. Ако все пак Русе ви се струва твърде далеч и нямате начин да стигнете до манастира, то тогава изгледайте това видео и се пренесете виртуално, за да се насладите на гледката.

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
В листовките, с които кандидат-шофьорите се подготвят за теоретичния изпит, има различни илюстрации, които карат…
error: Съдържанието е защитено!