В разгара на лятото, на 10.08.2018г, Термален аквапарк Персенк съвместно с Община Девин събра жители и гости на града, за да отбележат празника на гр. Девин и минералната вода. Събитието се състоя с подкрепата на газирана вода Михалково, Девин ЕАД, бутик за бижута с диаманти „The world of Diamonds“ и козметична компания „Роза Импекс“.

Термален аквапарк Персенк съвместно с Община Девин събра жители и гости на града, за да отбележат празника на гр. Девин и минералната вода

Богата програма, много изненади и награди за участниците белязаха тазгодишното тържество, което се провежда традиционно всеки август в китния родопски град.
Гостите на мероприятието имаха възможност да се насладят на невероятните изпънения на голямата българска звезда Тони Димитрова, която изпя едни от най – големите си хитове.

Термален аквапарк Персенк съвместно с Община Девин събра жители и гости на града, за да отбележат празника на гр. Девин и минералната вода
Публиката се възхити на красотата на претендентките в конкурса Мис Девин и Мис Персенк 2018, на който хубавиците се представиха в три кръга. Титлата Мис Персенк грабна Габриела Чонина, а нейни подгластнички станаха Мария Попова и Полина Дишкова.

С титлата Мис Девин се окичи Велина Тулева. Газирана вода Михалково също излъчиха своя фаворитка в лицето на Стела Гечева. За победителите бяха предвидени парични и предметни награди. В състава на журито беше президентът на Visages Model Group Евгения Калканджиева, която с интерес наблюдаваше представянето на красавиците. Сред оценяващите бяха също втората подгласничка на Мис България Габриела Топалова, официалният дизайнер на събитието Стоян Радичев, г-н Красимир Даскалов – кмет на Община Девин, г-н Димитър Дългъчев – изпълнителен директор на Михалково АД, г-н Венцислав Чолаков – СПА Хотел и Термален аквапарк Персенк и г-жа Полина Гайдева – управител на СПА Хотел Персенк 5*.

Термален аквапарк Персенк съвместно с Община Девин събра жители и гости на града, за да отбележат празника на гр. Девин и минералната вода
За най – добрите плувци бе организиран турнир по плуване с много награди, а за малките приятели на град Девин и Термален аквапарк Персенк се проведе Детска вечер на талнтите, в която взеха участие деца от 3 до 12 години, които представиха свои изпълнения по атрактивен и интересен начин и завадяха сърцата на публиката.
Град Девин целогодишно предлага на туристи от България и чужбина чудесни възможности за планински туризъм, пълноцена почивка и балнеолечение и всичко това съчетано с живописна природа и чист въздух.
От откриването си през лятото на 2017 година, Термлен аквапарк Персенк се превърна освен в любимо място за ваканция на малки и големи и като предпочитано място за горещи светски събития и срещи на много популярни лица от родния шоу бизнес. Комплексът разполага с шест басейна с минерална вода, водни пързалки и атракциони, плажни заведения и изискан ресторант, подходящ за провеждане на семейни и корпоративни мероприятия. Красива гледка се разкрива от модерните беседки в градината на ресторанта, където гостите имат възможност да приготвят сами вкусно барбекю върху скари, изработени по уникална технология. За децата домакините от Термален акапарк Персенк са осигурили блъскащи лодки, водни топки, въртележки и акумулаторни колички. Детският кът в ресторант – градина Модър разполага с аниматори, които да забавляват малчуганите.