Природа

Тооолкова голяма безплатна зона! Вижте защо българите предпочитат гръцките плажове (СНИМКИ и ВИДЕО)

Тооолкова голяма безплатна зона! Вижте защо българите предпочитат гръцките плажове (СНИМКИ и ВИДЕО)

Отново е разгара на лятото и на дневен ред пак е въпросът защо все повече българи предпочитат да изкарат ваканцията си на гръцките, а не на българските плажове. След като сезонът понапредна, отговорите идват сами. В Гърция например, отново сянката излиза без пари – достатъчно е да си вземеш от бара едно фрапе и бира например, на цени от 2-3 евро. Срещу това получаваш чадър, шезлонг и масичка, както и 2 бутилки минерална вода, пише „24 Родопи“. По нашето Черноморие само за тези екстри трябва да се бръкнеш с около 20 лева, като напитките са отделно. Въпреки тиражираните от туристическото министерство още от миналата година информации за чадъри и шезлонги на символични цени, истината у нас отново се оказа друга.
Тооолкова голяма безплатна зона! Вижте защо българите предпочитат гръцките плажове (СНИМКИ и ВИДЕО)Посегнаха на най-хубавия плаж от Южното Черноморие (ВИДЕО, СНИМКИ)Който обича да ходи на нашето море със сигурност знае плажа, който се намира точно преди входа на гр…Jul 3 2017skafeto.com

Наистина се появиха оферти за стотинки на ден, но след това лъсна, че има уловка „шалте“, което се наема отделно и то не срещу стотинки.

Скандалът с такса „празен стол“ в ресторант в Созопол пък съвсем оформя картинката. В Гърция българите са привлечени от големите, спокойни и чисти плажове, чудесна вода, по заведенията няма „такса празен стол“, мутри, които се стрелят или са преследвани от полицията. След отварянето на граничния пункт „Маказа“ пък разстоянието до плажовете в Северна Гърция се скъси драстично. Нашенците се възползват от това и малко след преминаването на границата се наслаждават на дълги километри плажна ивица, предлагаща спокойствие и романтика. „От три дни сме на това място. Смея да твърдя, че прекарваме най-романтичните си нощи край морето. Само двамата сме и се чувстваме преродени от красотата и спокойствието“, споделя млад мъж, който се е изтегнал на плажната ивица заедно с половинката си. На близо километър от тях няма жива душа, пише „24 Родопи“.

Лекари биха тревога: Почивката на плажа е рискова и може да доведе и до фатален крайЛятна почивка на плажа под приятния ромон на морските вълни е нещо, за което обикновено си мечтаем п…Jun 5 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Скандални разкрития за приключилата любовна авантюра между Димитър Рачков и Мария Игнатова направи майката на…
error: Съдържанието е защитено!