как да си направим бисквитена торта

Бисквитената торта е ужасно вкусна и е чудесна за закуска. Питате се как да си направим бисквитена торта, ли? Днес ви представяме най-бързия и лесен да си я приготвим. Продуктите, които ни трябват са: 2 пакета бисквити, 1 литър прясно мляко, 2 пакета пудинг, 5-6 супени лъжици захар.

Първо натрошаваме единия пакет бисквити в тавичка. След това взимаме единия пудинг за варене и го слагаме в купа. Към него добавяме 3 лъжици захар. Добре е да спазваме пропорциите на опаковката на пудинга.

Слагаме малко от млякото към сухата смес, за да стане на каша, а останалото изсипваме в тенджера и го затопляме. Когато това стане изсипваме кашата и бъркаме, докато се сгъсти. После изсипваме готовия крем към бисквитите и разбъркваме малко, за да поемат бисквитите от крема.

Страхотна рецепта за най-вкусните палачинки (ВИДЕО)Много често в ежедневието ни нямаме време да приготвим закуска на близките си и се случва така, че с…Apr 3 2020skafeto.com

След това надробяваме вторите бисквити отгоре и повтаряме процедурата с крема. Важно е да оставим тортата за няколко часа в хладилника, за да може бисквитите да поемат хубаво крема и да се охлади. Видеото на поредицата „Кухнята на Диди“ представя тази лесна и бърза рецепта нагледно.

Такива палачинки не сте яли: 1 съставка променя всичкоЕх, тези палачинки, умираме за тях от малки. Само като чуя, че някой ще прави за закуска и се нарежд…Feb 15 2020skafeto.com


loading...