домашна бисквитена торта

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Има ли човек, който да не обича домашна бисквитена торта? Едва ли, обикновено този десерт е истинско кулинарно изкушение. А бисквитената торта си има и едно голямо преимущество. Всъщност няколко – хем е лесна за приготвяне, хем всичко става бързичко, кухнята ви няма да заприлича на бойно поле, портмонето ви почти няма да усети покупката на продуктите и като краен резултат ще получите нещо, от което всички ще искат допълнително. А и винаги може да викнете и децата да помагат!

Само внимавайте – има риск част от продуктите да изчезнат по време на работния процес. Ето каква рецепта намерихме в интернет за бисквитена торта. Тя е двуетажна, но нека това не ви стряска – всичко е лесно, както вече обещахме.

Необходимите продукти са 2 пакета бисквити тип закуска – какаови и ванилови, 1 литър мляко, 2 пакетчета пудинг (какаов и ванилов) за крема, 5-6 супени лъжици захар.Тази бърза и вкусна торта я правя още докато си пия кафето! Всяка хапка от нея е наслада!Ето рецентата за една много вкусна, „бисквитена“ торта, която ще приготвите удивително бързо, след к…Mar 10 2017skafeto.com

Ето и какво трябва да направите. Пригответе крема, както е описано на опаковката. В силиконова форма първо натрошете какаовите бисквити, залейте го с готовия ванилов крем и разбъркайте хубаво. След това направете и втория етаж – с ванилови бисквити и какаов крем. Бързо и лесно. Преди да се насочите и към третото и най-важно условие – „вкусно“, трябва да приберете готовата домашна бисквитена торта в хладилник, за да изстине и стегне.

Добър апетит!Най-вкусната домашна торта с пандишпанови блатове и шоколадов мус! Вижте страхотната рецепта! (ВИДЕО)Винаги е приятно да имаме нещо сладичко, с което да се поглезим след дълъг работен ден или на семейн…Mar 28 2017skafeto.com


loading...