цар на сладкишите

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Няма съмнение: на всички домакини най-много им харесват бързите и лесни сладкиши. Представили сме ви какви ли не рецепти, но тази бие всички по оригиналност и резултат! Трислойният сладкиш, известен като „умен“, напълно оправдава името си и е достоен за титлата „цар на сладкишите“, пише zajenata.bg.

Необходимо е само да смесите продуктите за тестото правилно и в процеса на печене то ще се раздели на суфле, крем и бисквитен блат.

За приготвянето му ще ви бъдат необходими шест съставки, които вероятно ще намерите в кухнята си. След изпичане най-често срещаните продукти ще се превърнат в нежен, сладък десерт. Пригответе черешка, за да украсите този шедьовър!
Това е истината. Мързелив, вкусен и даже полезен. Този кекс е царят на сладкишите. Ето как да си го приготвимКогато чуем думата кекс обикновено смятаме, че става дума за нещо калорично, което със сигурност ням…Apr 13 2018skafeto.com

„Умен“ сладкиш
Необходими продукти:
130 гр. брашно;
4 яйца;
500 мл прясно мляко;
150 гр. захар;
15 гр. ванилена захар;
150 гр. масло.

Начин на приготвяне:
1. Разделете яйцата на белтъци и жълтъци.
2. Разбийте жълтъците със захар и ванилена захар, добавете 125 гр.масло и отново разбъркайте. След това добавете брашното на малки порции.
3. Изсипете млякото в тестото и разбъркайте добре.
4. Разбийте белтъците до твърди връхчета.
5. Добавете белтъците към тестото и бавно го бъркайте, вдигайки шпатулата отдолу нагоре.
6. Намажете тавичката с останалото масло и изсипете вътре тестото. Печете 45 минути на 180 градуса.
Когато го извадите от фурната, „умният“ сладкиш сам ще се е разделил на най-вкусните кремообразни пластове! Можете да поръсите готовия сладкиш с пудра захар, да украсите с шоколад или кокосови стърготини, както и с плодове.Обърнат сладкиш с компот – вкусно, лесно, бързо и икономично… Просто това е мечтата на всяка домакиняСъчетанието на вкусен, лесен, бърз и икономичен сладкиш е мечта на всяка домакиня. Обърнатият сладки…Mar 22 2018skafeto.com