лодки от бутер тесто

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Потърсих информация в Интернет и се натъкнах на една страхотна рецепта за лодки от бутер тесто. Реших да направя това ястие за вечеря! Между другото, успях да изненадам мъжа си. Пробвайте вие и вашето семейство това оригинално ястие!

Необходими продукти:
1 кг картофи
400 грама месо (говеждо, свинско, пилешко)
1 глава лук
150 грама кисели краставички
500 грама бутер тесто
1 яйце
50 грама кашкавалНикога не яжте такива картофи. На вкус пак ще са отлични, но са много вредни, защото в тях има отроваКартофите са една от най-масовото консумирани храни по цял свят. Може да ги варите, печете, пържите …May 13 2018skafeto.com

Приготвяне:
Сварете картофите и ги направете на пюре. Нарежете месото на тънки парчета и го запържете в тиган с лука, нарязан на полумесеци.

Нарежете и киселите краставички на ивици или полукръгове. Размразете тестото. Нарежете го на правоъгълни парчета и използвайте точилка, за да го разточите.

В центъра на всеки правоъгълник, поставете малко картофи, пържено месо и краставички. Отстрани на тестото направете надлъжни разрези.

Завъртете тестото, така че да се образува лодка, а разрезът да остане в средата.

Защипете страните на лодката, поръсете с настърган кашкавал и поставете върху хартия за печене. Печете ястието 25 минути при температура от 180 градуса.
Хем вкусно, хем ефектно – с тези гювечета с пилешко и картофи ще се превърнете в звездата на вечертаДнес ще ви предложим една чудесна идея за прекрасна вечеря, която хем е много вкусна, хем е доста хр…Apr 19 2018skafeto.com