руло стефани рецепта

Днес ще ви предложим една рецепта, с която със сигурност ще оберете много овации – Руло Стефани, което всеки го обича. Но ще модифицираме малко класическата рецепта, така че, надяваме се, това ястие ще стане още по-апетитно и вкусно.

Ето и необходимите продукти:
✔️ 500 гр. кайма смес,
✔️ 1 глава лук,
✔️ 7 сварени яйца,
✔️ 12 парчета бекон,
✔️ 1 чаена лъжичка сол,
✔️ 1 чаена лъжичка Вегета,
✔️ 1 чаена лъжичка червен пипер (може и лют),
✔️ 1/2 чаша олио,
✔️ 150 гр. настърган кашкавал,
✔️ 5-6 кисели краставички.

Първото нещо е да подготвите каймата. Нарежете лука на много ситно, размесете го с каймата и с останалите подправки и оставете в купа в хладилника за половин час. Така смляното месо ще поеме ароматите от подправките.Диана Любенова глези гостите си с тази гозба! Тайната ѝ е в подготовката на каймата, всички винаги си искат допълнителноКолкото и да е запълнен графикът на Диана Любенова, тя винаги намира време да готви вкъщи. Най-малко…Oct 3 2017skafeto.com

Докато каймата е в хладилника ще се заемем с останалите задачи от рецептата. Сложете първо яйцата да се сварят. Добре е да са в кипящата вода поне за осем минути. Намажете с малко олио формата, в която ще печете рулото и подредете вътре парчетата бекон. Хубаво е формата да бъде за кекс.

Когато слагате бекона, оставете краищата му да висят извън формата, за да може после с тях да се покрие рулото. Над бекона поставете каймата, след това кашкавала, киселите краставички и накрая – сварените яйца, разрязани наполовина по дължина. Когато приключите с подреждането, затворете всичко с парчетата бекон. Намажете рулото с малко олио и го сложете да се пече на 200 градуса около 45 мин. Това е нашата подобрена рецепта за руло Стефани!

Добър апетит!И аз разказвах вицове за тъщата, но след като моята направи тази запеканка с кайма, млъквам завинаги!Тъщата е обект на множество вицове, но е факт, че готвенето й се отдава. Затова и днес ви представям…Jul 25 2017skafeto.com


loading...