франзела с плънка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Днес ще ви предложим една изключително лесна и бърза рецепта, която е подходяща дори и за абсолютно начинаещи в кухнята. Ще ви кажем как да си направите една фантастична закуска – франзела с плънка. Става бързо и лесно. И още нещо – ако случайно ви изненадат гости и няма с какво да ги почерпите, тази франзела е чудесен начин да се измъкнете от ситуацията. При това не просто така – сандвичът освен че е вкусен и ароматен, е и страшно елегантен.

Ето какви продукти са ви необходими: франзела, краставица, домат, шунка – 100 грама, кашкавал – 100 грама, масло, зелени подправки – подходящи са мащерка, риган, босилек, чубрица.

Важен момент е изборът на франзела. Нека да бъде от половинките, продават ги в големите  вериги под наименованието „мини франзела“, големи са колкото хлебчета за хот-дог. Можете да купите и голяма франзела и да я нарежете на парчета с нужната големина, но е по-красиво хлебчето да има две крайчета.Чудесна идея за бърза закуска за цялото семейство – тези банички на тиган стават много бързо и са страшно вкусниДнес ще ви предложим една рецепта, която е идеална за семейна закуска за почивните дни в края на сед…Dec 1 2017skafeto.com

Направете широк разрез в горната част на франзелата във формата на ветрило. Намажете разреза с масло. После напълнете с кръгчетата от домата, краставицата, шунката, а най-отгоре поставете кашкавала.

Отново намажете лекичко с масълце и пъхнете заредената франзела в скарата, за да се запече докато добие златист цвят. Когато това стане я извадете и поръсете с подправките по ваш избор.

Оставете две-три минути хлебчето да почине, а и подправките да се поемат от разтопения кашкавал.

Става уникално вкусно това нещо, а е толкова бързо и лесно, че може да се прави без проблем по всяко време. Не се колебайте, а го спретнете още сега, за да видите какво чудо става. Лесно, бързо и повече от апетитно.Бързи пърленки с топено сирене! Обожавах да ходим при баба в събота и неделя само заради тази закускаОт доста време се говори колко вредно е да се ядат тестени храни. Така да е! Ама бива ли човек да се…Oct 24 2017skafeto.com