английска закуска

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Искате ли да шашнете семейството си с една невероятно, оригинална и адски вкусна закуска. Няма нищо по-лесно от това. Ще ви предложим уникална рецепта, която съчетава в себе си две закуски. Всеки е чувал за английска закуска – бекон, наденица, гъбки, яйце, боб.

Някой може да поспори, че това не изглежда много като закуска. И ще има право. Но е факт – на това високомерните англичани си му викат закуска. Другата закуска, която влиза в рецептата, е добра позната по целия свят и особено популярна в България – пържени филийки.

А как да ги съчетаете? Изумително просто е! За удобство първо си направете яйчената смес. Разбийте четири яйца с чаша прясно мляко. Ако във вашето семейство имате друга традиция откъм пропорциите за пържене на филийки – използвайте си вашия метод.Четири идеи за вкусна и здравословна закуска, които ще ви гарантират бодрост и сила през целия ден!Отделяте ли време за сутрешна закуска? Или изяждате набързо една баничка с чашата кафе? И после се ч…Mar 13 2017skafeto.com

И сега към основната част. Изрежете краищата на филиите, за да могат да се притиснат по-добре. Наредете бекон (може да го „минете“ на тиган преди това, за да стане хрупкав), мариновани гъбки и наденица. Притеснете филиите, така че краищата да се „заключат“. Потопете в яйчената смес и изпържете в масло. А за да бъде удоволствието истинско – сложете в една купичка боб от консерва. Добър апетит!

Вижте още:
Андрей Слабаков: Пийте ракия за закуска! Вижте формулата на режисьора за дълголетие и…Популярният режисьор и актьор Андрей Слабаков сподели формулата си за дълголетие и щастлив живот в н…Apr 4 2017skafeto.com