закуска

Проблемът на милиони жени – лениви черва, запек, подуто коремче. Често диетите не помагат, а само го задълбочават.

Днес ви представяме решението за закуска, което е не само ефективно, но и много вкусно. Тази закуска е изключително питателна и здравословна, тъй като съдържа много витамини и минерали, които са необходими за добър растеж на косата и красив тен. Средството помага за регулиране на обмяната на веществата, укрепване на имунната система и почистване на червата, пише zajenata.bg.

Като консумирате тази смес, ще забравите за запек и за „мързеливите черва“ и затлъстяването. Ще изгубите до 2,5 кг за 1 месец, особено натрупаните мазнинки около корема. Не е никак сложно за изпълнение, така че да се залавяме за работа!Най-хубавите сиренки с кисело мляко и кашкавал: У дома вече никой не признава друга закуска!Сиренките с кисело мляко са толкова вкусни, че у дома вече никой не признава друга закуска през почи…Dec 21 2018skafeto.com

Закуска за увиснало коремче
Необходими продукти:

✔️ 5-7 бр. сушени сини сливи;
✔️ 2 супени лъжици овесени ядки;
✔️ 1 чаша нискомаслено кисело мляко;
✔️ 1 супена лъжица ленено семе;
✔️ 1 чаена лъжичка какао на прах.

Начин на приготвяне:

Гответе закуската от предната вечер. Накиснете сливите в 100 мл преварена вода в продължение на 10-15 минути. Смесете какаото, лененото семе и овесените ядки в отделна купа. Добавете чаша кисело мляко и разбъркайте добре.

Нарежете сините сливи и добавете към останалите съставки. Разбъркайте и оставете сместа за една нощ в хладилника. На сутринта можете да се насладите на тази здравословна и питателна закуска.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

От 1 кофичка кисело мляко и закуската за цялото семейство е на масата: Радост за малките и сладост за големитеПрилагането на семейни рецепти винаги е вкусно и приятно занимание. И не защото с течение на времето…Aug 29 2018skafeto.com


loading...