баница на тиган със сирене

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Има ли човек, който да не обича баница. Ако имаше, отдавна да се е разчуло! Но такъв уникат все още не е известен. Но представете си следния случай – някоя сутрин децата ви изненадват с неочаквана и непреклонна молба за баница, кварталната баничарница не работи, суперът не е толкова далеч, но все пак достатъчно далеч за сутрешна разходка… Просто нямате време за някоя от класическите рецепти. Хубаво, предлагаме ви достатъчно бързо, лесно и най-важното – вкусно решение и то е баница на тиган със сирене и яйце.

Необходими са ви следните продукти:
– 1 яйце;
– 1 чаена чаша прясно мляко;
– 1 чаена чаша брашно;
– 300 грама сирене или извара;
– 30 грама краве масло.Ароматът на тази баница със сирене и кашкавал ни връща в детството, а вкусът е…Ароматът на вкусна гозба е в състояние за минути да ни пренесе през годините и да ни върне в детство…May 10 2017skafeto.com

Разбийте яйцето, добавете млякото и разбъркайте добре. Започнете да слагате по-малко от брашното, като не спирате да бъркате. Когато вече сте сложили всичкото брашно и сте получили хомогенна смес, добавете и сиренето (изварата). Сложете половината масло в тиган с незалепващо дъно и след като се разтопи излейте половината смес.

Обръщайте, докато получите хубава златиста коричка от двете страни. Повторете същото и с останалото тесто и масло. Това е!

Добър апетит!Толкова ми харeса тази турска баница, че си поръчах цели две допълнително! Ето как сами да си приготвите „бездирме“Обичате ли баница? Тук ще ви дадем една рецепта, как да си приготвите домашна баница, много често по…May 9 2017skafeto.com