Да си известен не е никак лесно. Точно за това си дава сметка и актрисата Койна Русева. Само тя си знае какво ѝ коства, за да държи семейството си стабилно. И въпреки целия шум около личността ѝ, тя и съпругът и Румен Станчев имат три деца и като цяло са едно чудесно семейство. Койна признава, че гледа във всяка свободна минутка от всекидневието си да е около тях.

„Може и да не съм перфектната домакиня. Но с течение на времето се научих как да изхранвам тези гладници с лекота. Е, имам си и тайна – залагам на лесните неща, иначе няма как да смогна“, казва Русева. И се съгласява да ни разкрие една от любимите си рецепти – сирене в пергамент.

Ето и необходимите продукти: 400 г. сирене, 1/4 краве масло, 1 домат, 1 лютива или сладка чушка, олио, червен пипер.Най-бързата и вкусна питка със сирене и дъхави подправки. Прави се лесно и се омита за минути…Вкусният хляб и хлебни изделия съпътстват от векове българската кухня. Най-лесно е да си ги закупим …Mar 21 2017skafeto.com

А ето и какво трябва да направите. Измийте сиренето и го нарежете на филии с дебелина от 1,5 см. Всяка филия трябва да се постави поотделно върху пергаментова (оризова) хартия, която предварително е намазана с олио.

След това върху сиренето поръсете червен пипер и сложете парче масло, резен домат и колелце от чушката. Увийте пергамента в пакет с правоъгълна форма. Всеки пакет трябва да се поръси отгоре с капки вода, след което ги наредете в подходяща тава. Пекат се на умерена фурна (180 градуса) до покафеняване на хартията и се поднасят веднага.Домашни бухтички със сирене. Забъркват се за минути, а вкусът им ни кара да посягаме за още и още…Едва ли има някой, който сутрин да не се е събуждал от миризмата на прясно изпържени домашни бухтичк…Jan 11 2017skafeto.com


loading...