шоколад тесто

Днес сме ви подготвили една любима наша рецепта за приготвяне на бутер тесто в комбинация с шоколад. Да започваме! Вземете бутер тестото и го разстелете, за да се получи кора с размери 20х30 см и дебелина около 3 мм. Поставете вертикално, в средата на долния край на кората, един цял шоколад от любимия ви вид!

Разрежете напречно кората на ивици, простиращи се до външните вертикални ръбове на шоколада, като разстоянието между прорезите следва да съответства приблизително на размера на блокчетата в шоколада. Сега загръщате плътно шоколада с ивиците бутер тесто по указания на видеото начин.Време е за нещо СЛАДКО! Вижте как да си приготвим ШОКОЛАД само ЗА 10 МИНУТИ!Шоколадът е лакомство, което всички ние ценим високо. По магазините вече предлагат всякакви видове ш…Dec 23 2016skafeto.com

Разбивате едно яйце и с четка намазвате грижливо видимата тестена повърхност на вече покрития шоколад. Поставяте получения „продукт“ в застлана тавичка и го печете около 15 минути при температура на фурната 200 градуса.

След като изстине, го нарязвате напречно на парченца и така получавате превъзходен сладкиш за кафе! А и не само за кафе – става и за чай, мляко с какао и просто – без нищо! Опитайте и ще примрете от наслада с тази рецепта за бутер тесто и шоколад!

Вижте още:
Лесна рецепта ни позволява да приготвим ВКУСЕН И БЕЗВРЕДЕН ШОКОЛАД. Вижте как…Много родители забраняват на децата си едно от любимите лакомства на малчуганите – шоколада. Особено…Sep 21 2016skafeto.com


loading...