За Никулден Lidl ще предложи 150 тона изчистен шаран без люспи на цена от 7,99 лв./кг. В дните до шести декември всички любители на сладководната риба ще имат възможност да се подготвят подобаващо за празника, а от веригата са се погрижили лимоните и традиционната плънка от ориз и орехи да бъдат на топ цени. Както всяка година, така и сега, от смарт дискаунтъра обещават високо качество и гарантиран произход на рибата.

Повече от половината количество от рибата сме осигурили от български рибни стопанства, с което за пореден път компанията подчертава ангажимента си към местните производители и общности.

Шаранът ще бъде наличен във всички 121 магазина на веригата в цялата страна от 02.12 до 06.12, заедно с още много видове риба, сред които лаврак, дъгова пъстърва в XXL опакова, филе от пъстърва, филе от сьомга. Сред другите специални предложения в празничната брошура ще откриете още бланширани скариди, замразена скумрия и разнообразие от пушени рибни деликатеси. А за клиентите, които все още не са открили идеалния подарък за имения ден, Lidl ще предложи и различни видове марков алкохол, бонбони и козметични комплекти.