Вероника Степанова

Новата звезда в ски бягането Вероника Степанова призова шведския журналист Томас Петерсон, ако иска да и бръкне в бикините, за да провери дали няма скрито моторче като Карлсон, който живее на покрива.

Това стана след като пратеникът на „Еспресен“ сензационно обяви, че рускините и германките ползват забранената от международната федерация вакса, в която се съдържа забранения флуор. Според него това е единствената причина техните състезателки да са се движили по-бързо от доста по-сигурни състави в щафетата, пише 24 часа.

Тези твърдения вбесиха рускинята, която коментира твърденията в Инстаграм, придружени с доста секси снимка от плажа.

ХХХ шоу в Пекин! Шампионка от Русия призова швед да ѝ бръкне в бикините (СНИМКА)

„Коментаторът на шведския вестник „Експресен“ Томас Петерсон се чуди дали не използваме забранената в Европа вакса със съдържание на флуор C8. Той не го е виждал, но го чувствал от разстояние – дори това да не е вярно. Не иска ли да провери дали нямам в бикините и скрито моторче като Карлсон, който живее на покрива? Обещавам ви още по-горещи заглавия“, написа Вероника Степанова, която бе последен пост на щафетата и донесе титлата на Русия.

По принцип такава вакса е забранена от 2019 година, след като ЕС забрани веществото, което било опасно за природата. Но проверки за нея на олимпиадата не се правят, защото то е разрешено от китайското законодателство.

В края на миналия сезон международния съюз по биатлон направи проверка на ваксите за забранената и глоби Литва и Молдова, където треньор е българинът Венци Илиев.

Още от Спорт


loading...