златните момичета

„Златното момиче“ Ренета Камберова с ужас установи, че колата й е била разбита. Посегателството срещу абсолютната световна шампионка по художествена гимнастика и бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио де Жанейро 2016 се случва снощи пред дома на грацията в Пазарджик, уточнява агенция „Блиц“. Рени публикува снимка в социалната мрежа Фейсбук, показвайки щетите по беемвето си, след като с ужас установила, че е със счупено стъкло на предната лява врата.
Както след всеки работен ден, когато е в родния си Пазарджик, и снощи грацията паркирала на същото място пред дома си. За щастие, Камберова се е разминала с още по-голяма уплаха, след като не е била в колата в момента, в който е била разбита. Нападателят хвърлил камък, счупвайки стъклото.
Грозно посегателство срещу "златно момиче" на България, има задържан
Грозно посегателство срещу "златно момиче" на България, има задържанИлиана Раева и Наско Сираков са на седмото небе след тази приказна новина (СНИМКА)Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Виолета, съобщи блага вест в социалните мрежи.
Красавицат…
Dec 14 2018skafeto.com

Световната шампионка по художествена гимнастика установила, че нищо не е откраднато от автомобила й.
По информация на медията, нападателят, който е познат на полицията в Пазарджик, тъй като е криминално проявен, е задържан за 24 часа. Органите на реда го заловили в нетрезво състояние само минути, след като с камък счупил стъклото на автомобила на Камберова.
Много неприятно, не съм го очаквала…„, коментира Рени пред агенцията.
Вече повече от година тя успешно управлява спорта в родния си град. Работата на обичаната навсякъде шампионка е свързана с постоянни пътувания, като Рени ежедневно е зад волана на автомобила си.Илиана Раева буквално взриви мрежата с този разказ по действителен случай (СНИМКИ) 

 

loading...