Кубрат Пулев джени суши

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Американската журналистка Джени „Суши“ Равало не е завела гражданско дело срещу Кубрат Пулев, обяви самата тя ексклузивно за „България днес“. Кобрата допусна грешка след своя мач срещу Богдан Дину и целуна по устните репортерката.Тежък удар за Кубрат Пулев, Джени Суши му отхапа 10 милиона долараКубрат Пулев в последните седмици непрекъснато е център на вниманието. За съжаление, този път това н…Apr 18 2019skafeto.com

Инцидентът беше заснет с камера и стана причина за 6-месечно замразяване на боксовия лиценз на българина. В момента Пулев е в Лас Вегас, където тренира и преминава специален курс за сексуално посегателство срещу жени.

„Искам да бъде ясно, че никога не съм завеждала дело – потвърди Джени Равало. – С Пулев никога не сме били приятели. Не съм се съгласявала на целувката. Той излъга цял свят, когато каза, че сме били приятели, докато ме целуваше. Това беше неговият първи мач в САЩ. Освен това ме хвана за дупето. Направи го в палатката след мача.“

Равало иска да забрави случилото се. След целувката тя изчезна от социалните мрежи и отклони предложения за интервюта. Тя никъде не коментира появилите се скандални клипове с нейно участие от купона по случай победата на Пулев над Богдан Дину.

„През цялото време мълчах – добави Джени Суши. – Получавах съобщения от приятелката на Пулев. Тя ме следваше в Инстаграм и слагаше мои хаштагове в нейните постове. Казват, че използвам случая, за да стана известна.“

Джени Равало твърди, че Пулев е излъгал и преувеличил историята.
„Няма да променя нищо, колкото и да говоря. Българите вече имат изградено мнение“, добави още пред „България днес“ журналистката.

Кубрат Пулев е със спрени права до 23 септември. Той ще се яви на още едно изслушване на 22 юли. Тогава Атлетическата комисия на щата Калифорния ще прецени дали е изпълнил стриктно заръките след скандала с „Целувкагейт“. Кобрата беше директно заплашен, че неговият лиценз може да бъде замразен за още шест месеца, ако не се съобрази със санкциите.
Кубрат Пулев и неговият мениджър Ивайло Гоцев бяха потърсени за коментар, но не отговориха на твърденията на Джени Суши.

Продължава с интервютата
Джени Равало взе своето първо интервю след случката с Кубрат Пулев. Преди няколко дни тя се срещна с най-мощната жена в ММА – Габи Гарсия.
Бразилката е 9-кратна световна шампионка по жиу жицу. Тя е без загуба в мачове по правилата на смесените бойни изкуства. 95-килограмовата южноамериканка на няколко пъти е получавала наказания за некоректно поведение срещу своите съпернички.
Джени Суши пусна превю на интервюто в своя Инстаграм. Очаква се разговорът да бъде публикуван в сайта „Вегас спортс дейли“.Замразиха лиценза на Кубрат Пулев„Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважава…Mar 29 2019skafeto.com