Ивет Лалова финал

Ивет Лалова успя да се класира за финала на 200 метра на Световното първенство по лека атлетика в Доха, съобщава Дир.бг.

35-годишната българка завърши на трето място в серията си с време от 22.58 секунди.

Тя бе изпреварена от американката Бриани Браун и Тюниа Гайтер от Бахамите, заради което трябваше да чака края на всичките серии, молейки се за по-слабо време на конкурентките.

Съдбата ѝ се усмихна, защото времето на Лалова бе седмо най-добро в трите серии.

Така тя успя да намери място сред най-добрите осем. Това ще е трети финал за нея на Световно първенство след този на 100 метра през 2011-а и на 200 м. през 2015-а.

Финалът е тази вечер от 22:30 (БНТ 3), а нейни конкурентки ще са Англерн Анулис, Дезире Брахънт и Британи Браун от САЩ. Британката Дина Ашър-Смит, Тюниа Гайтер от Бахамите, Гина Бас от Гамбия и швейцарката Мужинга Камбунджи.100% естествена красота – Ивет Лалова срещу всички фотошопирани „красавици“ (Снимки)Невероятната българска спортистка Ивет Лалова открай време ни е любимка, разбира се от една страна б…Aug 29 2019skafeto.com

Ослепителната Ивет: Щастливият брак е безкористно пътешествие (ГАЛЕРИЯ)Преди няколко дни прекрасната Ивет Лалова и съпругът ѝ – Симоне Колио, отпразнуваха 6 години откакто…Sep 27 2019skafeto.com

loading...