Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева – Виолета, съобщи блага вест в социалните мрежи.
Красавицата се похвали с годежен пръстен в „Инстаграм“. Чаровната дама най-после е получила предложение от дългогодишната си половинка Георги Коруджиев, на което е казала заветното „Да“.
Двойката се е сгодила преди броени дни в Барселона, където е на почивка. Все още не е ясно кога ще е сватбата. Виолета и бившият футболист са заедно от няколко години, като вече имат и двегодишна дъщеря, кръстена на баба си — Илиана.
Илиана Раева и Наско Сираков са на седмото небе след тази приказна новина (СНИМКА)Илиана Раева за пореден път разтърси мрежата с това, което написа (СНИМКА)Председателят на Федерацията по художествена гимнастика Илиана Раева написа много силни думи на личн…Sep 25 2018skafeto.com

„Приказката става все по-щастлива и красива с всеки изминал ден! Обичам те, мое слънце и звезди”, написа Виолета, след като показа пръстените.
Любопитен факт е, че годежът се е състоял на 11 декември, докато семейството празнува сватбената годишнина на Илиана и Наско. Това е именно датата, на която те се женят, а сега празникът се превърнал в двоен за семейството.Вижте Илиана Раева по бански: С голям кеф си направих фотосесията – на 55 г да тежиш 50 кг (СНИМКИ)Мнооого комфортно в кожата си на 55 год.! Хванах бас, че ще бъда 50 кг. на тазгодишната ми морска по…Jul 18 2018skafeto.com

loading...