испания джокович

Испания не е започнала разследване срещу Новак Джокович и няма да го прави, заяви говорителката на местното правителство.

Подобни информации се появиха, след като стана ясно, че в дните след Коледа Джокович е отишъл да тренира в имението си в Марбея, докато може би още е бил заразен с коронавирус, нарушавайки карантината си.

Също така не бе ясно как точно той е влязъл в страната, след като е ясно, че сръбските граждани могат да влизат без задължителна карантина само ако са ваксинирани, какъвто Новак Джокович не е.

Макар да е мистерия как точно той е влязъл в страната, от правителството официално обявиха, че разследване по случая няма да има. Няма да е изненада, ако се окаже, че Новак е използвал дипломатическия паспорт, какъвто се оказа, че притежава, предава Корнер.

Властите обаче внесоха важно уточнение. То е, че Испания има ясни правила и изобщо няма да прави компромис за Новак Джокович, когато дойде време за традиционния Мастърс турнир в Мадрид, който Ноле е печелил три пъти.

„Ако г-н Джокович иска да играе в Мадрид или да посещава дома си в Испания, той просто трябва да се ваксинира. Това би било най-разумното нещо в момента. Новината, че той се разследва е фалшива, нито правителството, нито полицията прави това“ съобщи официалната говорителка на правителството.

В същото време стана ясно, че Netflix ще снима филм за драмите около Новак Джокович от последните две седмици.

Продукцията ще е минисериал, като на този етап не се разкрива дали ще е документален филм с реални кадри или игрален филм, създаден на базата на случилото се.

Появиха се непотвърдени информации, че вече е започнало избирането на актьора, който да изиграе Новак Джокович, а фаворит е холивудската звезда Джейк Гиленхол.

Виж още:Разкритие: Високопоставен австралиец е забъркал цялата каша с ДжоковичСлед крайните мнения „за“ или „против“ Новак Джокович в смелото му начинание да влезе в Австралия бе…Jan 18 2022skafeto.com

Франция преди 10 дни: Ноле, чакаме те! Франция днес: Джокович може да не играе на Ролан ГаросТенисист №1 в света Новак Джокович почти сигурно няма да участва и във втория за годината турнир от …Jan 17 2022skafeto.com

Нешка Робева: Джокович е заложник на просташки политически игричкиНешка Робева защити най-обсъждания спортист от началото на годината – тенисиста Новак Джокович, пише…Jan 17 2022skafeto.com

Нов удар за Ноле! Джокович плаща 500 000 долара разноски по изгубеното делоНовак Джокович трябва да отдели 500 000 долара, за да плати разходите по загубеното днес дело, преда…Jan 16 2022skafeto.com


loading...