Джени Суши

Ново доказателство показва показва колко лека жена е журналистката Джени Суши, която бе целуната от Кубрат Пулев, а изкара този мил жест като изнасилване и сега съди българина.Антония Петрова-Батинкова разкри какво го чака Кубрат Пулев заради скандалната целувкаДобре известно е, че Антония Петрова-Батинкова е юрист по образование и освен по теми, свързани с мо…Mar 31 2019skafeto.com

Хотелска камера е заснела фриволното поведение на палавата репортерка по време на купона след победата на Кобрата над Богдан Дину. Това разкриха двама източници, запознати със събраните доказателства по случая.
Дженифър Равело, както е истинското име на журналистката, беше целуната по устата от Кобрата. Кадрите станаха най-популярното видео в САЩ през последния месец. Те са гледани от милиони потребители и станаха причина за временното замразяване на боксовия лиценз на българина.

Адвокатите на Пулев вече са се заели да градят защитата. 37-годишният софиянец ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, за да разкаже своята версия за случилото се. Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред.
Защитата на Пулев има много солидни доказателства, с които ще си проличи фриволното поведение на Сушито по време на партито. В публичното пространство вече изтече един клип. В него се вижда как Джени Суши танцува в скута на здравеняк от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видео наблюдението в лобито на хотела. Юристите на Кобрата не издават какво точно е записало, за да изненадат Суши.

Братът на Кобрата Тервел загатна в интервю за предаването „Код Спорт“, че кадрите ще разбият версията на американката за сексуално посегателство.
„Доколкото знам, нашият адвокат в САЩ е взел записи от камерите от последвалото парти след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика – разкри Тервел Пулев. – Ще се види нейното поведение. Това, на което ние сме свидетели с Кубрат и цялата компания. Бяхме 14-15 човека. Не съм притеснен. Не мисля, че съдия, дори и жена да бъде, ще одобри това поведение и ще приеме, че Джени е сексуално насилена с тази целувка, ако присъства в компанията и продължава да се натиска на различни членове от нея“.Замразиха лиценза на Кубрат Пулев„Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважава…Mar 29 2019skafeto.com

loading...