Кубрат Пулев позиция

Кубрат Пулев – Кобрата се завърна в България след мача за световната титла с Антъни Джошуа. С антуража му на родна земя пристигна и неговата дългогодишна изгора Андреа, с която преди време се разделиха, предава Дир.бг.

Пулев беше приветстван от фенове с гайди, цветя и народната песен „Петко льо, капитанине“.

„Все едно съм победил, такова посрещане получавам. Доста топло, доста топло. Чак такова не очаквах. В крайна сметка това е загуба и не очаквах такова посрещане, но е важно, защото при мач за световна титла е нормално да има интерес. Яд ме е, че не победих, защото казвам, че искам да победя заради народа и това е наистина вярно“, заяви Кубрат Пулев.

Той заяви, че е направил всичко, което е било по силите му, а на въпрос – какво не му е достигнало за победа, отговори: „Може би подготовката не беше на ниво“.

„Няма да се оправдавам, приемам минусите за мен, загубата си е моя. Има поговорка: „Тарикат мъж не писка“. Загубата си е моя, това е един спорт, просто спорт. Ако бях по-добре подготвен, можех да победа. Беше го страх от мен, на мача имаше сериозни притеснения. Страх ги беше за самата игра, за самия бокс. Ръкавиците са малки, но един удар може да реши двубоя“, каза още Пулев.

Попитан какво предстои оттук нататък, той отвърна:

„Нека си отпочина. Нека се прибера. Нека да хапна нещо, защото съм много гладен“.

Кубрат призна, че вероятност за реванш срещу Джошуа почти няма, но беше категоричен, че все още е далеч от прекратяване на спортната кариера:

„Със сигурност ще се откажа някой ден, но не е близо. Падам и ставам, няма проблем, здрава българска глава. Докато мърдам, се надявам“.

„Поведението ми на кантара беше уникално, супер. Отидох там, в неговия дом, с неговата публика. Нямаше чак психоатаки, но имаше едно потискане, например, завряха ме в някаква малка съблекалня. Не, че това е повлияло на изхода на мача. Вината, че не победих, е изцяло моя и в моята подготовка“, заяви Кубрат Пулев.

Виж още:Безмилостна статистика! Ето колко удара е получил и колко е нанесъл Кубрат срещу ДжошуаСтатистиките от мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа доказват пълно превъзходство на британеца в точ…Dec 14 2020skafeto.com

Първи снимки на Кубрат след мача с ДжошуаСлед мача с Антъни Джошуа Кубрат Пулев направи обиколка на Лондон. Той беше забелязан от българи, жи…Dec 14 2020skafeto.com

Андреа: Кубрат беше 99% шампион, толкова пъти го разклатиДългогодишната нежна половинка на Кубрат Пулев – попфолкпевицата Андреа, коментира след инфарктния б…Dec 13 2020skafeto.com

Тервел: Кубрат се би с дух и не се предаде, но не изпълни техническите предписания„Кубрат игра мъжки, достойно. Би се с дух и не се предаде, въпреки двата нокдауна в третия рунд, кое…Dec 13 2020skafeto.com

loading...