Обичаи и традиции

Древен ритуал сбъдва най-съкровените желания на милиони хора: Направете го и вие

Древен ритуал сбъдва най-съкровените желания на милиони хора: Направете го и вие
  • 305
    Shares

Всеки от нас има своите желания, но повечето от тях остават само в мечтите и често ни липсва смелост, за да ги осъществим. Въпреки това, в Интернет циркулира един странен ритуал, за който мнозина твърдят, че може да помогне при осъществяването на желанията. Ето как се изпълнява: Напишете на лист своето желание. То трябва да звучи, като твърдение. Например.: „Аз съм здрав/а. Очаква ме само добро.“Тези магически ритуали сбъдват желания: Пригответе си въже, конец, перо и свещРитуалите, известни ни благодарение на врачки и гадателки от близкото минало, са повече от мощни. С …Jan 19 2018skafeto.com

Поставете листа на масата, а върху него чаша, пълна с вода. Разтрийте дланите една в друга и си представете, че енергията преминава между тях. След това отделете дланите и ги поставете около чашата, но без да я докосвате. Повторете вашето желание още няколко пъти, най-добре на глас, с увереност, че думите ви водят към изпълнение. Направете това два пъти – сутрин и вечер.

Внимавайте желанието да не съдържа думата „Не“. Желанието трябва да бъде ясно формулирано и да не се отнася за нечие страдание, а лично за вашето щастие.

Ако желанието е свързана със здравето, водата в чашата придобива лечебни свойства. Но само за вас. Когато направите ритуала задължително изпийте водата. Бавно, имайки предвид желанието, почувствайте нейния вкус.
Според многобройни изследвания водата крие тайни, които не знаем, а най-известното твърдение на тази тема, се съдържа в документалния филм Вода.Сцена на ужаса: Нечовешки жесток сатанински ритуал 18+ е отнел живота на 23-годишната Лили БотушеваМлада българка е станала жертва на страшен ритуал със зловещи сатанински елементи. За трагедията съо…Jan 3 2018skafeto.com

loading…  • 305
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Ани Салич съдействала за откриването на храм в село Рударци, където живее в луксозна къща…
error: Съдържанието е защитено!