https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Архангел Михаил е небесният закрилник на дома, който винаги е до нас, след като искаме да постигнем нещо. Естествено обаче, ако му се помолим. Тази уникална молитва е мощен щит срещу зли сили, злоба и завист.

Тя закриля както вас, така и всички ваши близки. Ежедневното й изричане ще ви помогне да повдигнете духа си, да повярвате в себе си, да постигате целите си с лекота, д да живеете в мир, хармония и щастие.

Четена четиридесет дни подред, тази Молитва ще прогони всички злини от дните ви и ще настани успеха, късмета и любовта във Вашия дом.

Независимо от всичко, ако се срещнете с трудни моменти, не се колебайте да я четете отново, или да я предложите на Ваши познати и роднини.Молитвата на Антоан дьо Сент-Екзюпери за най-тежките периоди в живота ни: Вярата, че нещата ще се оправятТези дни отбелязахме поредната годишнина от смъртта на френския писател и авиатор Антоан дьо Сент-Ек…Aug 1 2018skafeto.com

„Архангел Михаил, защити ни и ни помогни да се преборим срещу злото.
И нека Бог чрез теб чуе гласа ни,
И Ти – Предводителят на Небесното войнство – победи Злото,
Което витае около мен и моето семейство.
Дай ни сила и смелост да се противопоставим на злите погледи и мисли.
Обгърни ни в Светлина,
И нека тази Светлина заслепи враговете ни,
И бъде водач в дните и пазител в нощите ни.
Амин.“Тази молитва се казва веднъж годишно и има мощна защита!Всеки знае, че искрената молитва има голяма сила и предпазва човек от неприятности. Има една много м…Jun 28 2018skafeto.com