хоро

Народ, който играе хоро в бедствено положение, не може да бъде унищожен! Това написа Петя Георгиева и го доказа с записан клип на хоро, играно на автомагистрала Хемус.

Заради тежките пътни условия, причинени от недобре почистените пътища, се получиха огромни задръствания, в който хората чакаха десетки минути, за да се придвижат със сантиметри. Според първоначалната информация системата LIMA на Агенция „Пътна инфраструктура” не работи заради технически проблеми. Това също е допринесло голяма част от хората да попаднат в капан на магистрала „Хемус” вчера. Именно в такива моменти е важно да се запази самообладание.

Героите от клипа показват колко позитивно може да се приемат тези моменти в живота, когато просто нещата не зависят от теб, ами и доказват с това хоро. че българските традиции се пазят от поколенията!

Седмичен хороскоп 17 – 23 декември 2018 година: Куп задачи за Близнаците, Раците с финансови неволиОвен Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица преди всичко се погрижете за стабилността н…Dec 16 2018skafeto.com

loading...