Излел е Дельо

В българското народно творчество безспорно има толкова много красиви песни, които докосват душите ни и ни разчувстват. Освен това напоследък все повече хора се интересуват от фолклора и си припомнят народните ни песни. Неслучайно песента „Излел е Дельо хайдутин“ е сред изпратените в Космоса отличителни произведения. Нашият фолклор е специфичен и е много трудоемък за изпълнение.

Изисква се вокално майсторство и талант, за да можеш да изпълняваш песните и да предадеш емоцията им на другите. Видеото показва как това момиче пее българска народна песен с чувство.

Тя определено има чар и усеща музиката. Затова и видеото жъне страхотен успех в социалните мрежи. Страхотно е, че малките българчета не се ориентират само към чуждите изпълнители, но обръщат внимание и на родните такива.Това момиче разплака журито и публиката! Вижте емоционалното ВИДЕО!В днешно време има много талантливи деца, които се явяват на всякакви конкурси и в различни предаван…May 5 2017skafeto.com

Така, традициите ни се предават нататък и това момиче е живо доказателство. Освен това, когато децата проявяват интерес към музиката, те могат да се развиват и вбъдеще да станат професионалисти. Нека се насладим на изпълнението й.

Съдиите останаха БЕЗ ДУМИ, когато това 12-годишно момиченце реши да пее песен на Уитни Хюстън! (ВИДЕО)След като излезе на сцената, съдиите не предполагаха какво ще изпълни това 12 годишно момиченце. То …Jul 25 2016skafeto.com

loading...