Алена

2022-ра ще е година под знака на Венера и „се очертава като врящ казан“. Това сподели пред БТВ астроложката Светлана Тилкова-Алена.

Своите прогнози тя обобщава в три нови книги – „Вашата календарна 2022“, „Астрологичен хороскоп“ и „Лунен календар на красотата“.

„2022-ра би трябвало да е година на любовта. Такава е като вибрации и като планета. В годината, която идва, ще врат и ще кипят страстите“, сподели тя.

Зодиакалните знаци, за които годината ще е успешна, са всички, които се влияят от ретроградния Меркурий. Алена обаче уточнява, че никоя зодия не е самостоятелна сама за себе си.

„Годината на Венера за съжаление ще се радва четири пъти на присъствието на Меркурий. Искрено се надявах той да е ретрограден само два пъти, но точно четири пъти той ще ни кара да се вглеждаме в себе си, да излизаме от кожата си и да влизаме обратно вътре. Дано като влизаме, да сме по-добри и човечни“, разказа астроложката за влиянието на планетата.

Според нея огнените знаци ще изразяват чувствата си много емоционално. Ако обаче попаднат на партньор Риби, Скорпион или Рак, мощните чувства ще бъдат загасени много бързо. Всички въздушни знаци пък могат да имат главоломен успех.

Кога са най-подходящите дни за започване на диета, подстригване и други подобни всеки може да провери в книгата й „Лунен календар на красотата“.

Виж още:Астрологът Влад Рос: 2022-а ще бъде много трудна година за две зодииВсеки се надява да му се случват само хубави неща. На прага на новата 2022 година всички с притаен д…Nov 15 2021skafeto.com

Нострадамус за 2022 г.: Три дни мрак!Пророчествата на Нострадамус са предвидили много важни световни събития. Гадателят твърди, че корени…Oct 29 2021skafeto.com

Павел Глоба вещае много изпитания през 2022 г. за 4 зодииИзвестният астролог Павел Глоба продължава да изкарва прогнозите си за предстоящата 2022 година. Сле…Oct 26 2021skafeto.com

Слава Севрюкова за 2022 г.: Ще изтекат черните времена, България я чака добро!Неразгадания и до днес феномен Слава Севрюкова, за която самата Ванга казва, че е била в пъти по-мог…Oct 15 2021skafeto.com


loading...