Алена

„2020-та бе година на изчистване. Тя оставя поучителни следи в живота ни. Уран беше управител на годината, някои не се съобразиха с това и си понесоха кармичното наказание“. Това прогнозира астрологът Светлана Тилкова – Алена пред БТВ.

Тя допълни, че 2021 г. ще е подвластна на Меркурий, който може да донесе разруха, ако не внимаваме с думите си.

Следващата година ще е тежка за страната ни заради изборите. Тя обаче може да бъде и перфектна, ако предизборната кампания се води с разумен диалог.

Според нея новите партии не трябва да бързат да издигат лозунги, че ще заменят тези, които са в парламента в момента. Алена обясни, че годината е подвластна на Меркурий и в нея ще се прояви това, което досега е било скрито.

Може да се очаква интелектуално израстване и много промени. На личностно ниво е възможно да настъпи истинска разруха, особено в битово отношение. Ако внимаваме обаче, може да се избегне и тенденцията да се обърне.

Алена посъветва хората да не се стресират при всяко кихване и да се страхуват от коронавируса. „Страхът води това, от което се страхуваме“, заяви астрологът.

Източният хороскоп е подвластен на вола (бика), като астрологичната година започва на 11 февруари. Може да се носят бижута от злато, сребро и всякакви други метали.

През 2021 г. Меркурий ще е ретрограден три пъти, а през 2022 г. – четири пъти, така че след две години ще има много бракове и деца.

2021 година може да донесе разруха на битово ниво, ако не внимаваме какво говорим. „Няма всички да изкараме коронавируса. Не се притеснявайте от всяко кихване, страхът е лош съветник“, коментира Алена.

Астроложката обобщи, че за България 2021 г. няма да е лека, защото два пъти ще има избори. Тя се надява да не е толкова агресивна предизборната кампания.

„Трябва да внимаваме с думите. Нужен е разумен диалог. Няма нищо необратимо в хороскопа за 2021 г. Негативните неща в него са предупреждение и просто трябва да внимаваме“ – завърши коментара си Алена.

Виж още:Това са най-завистливите зодии в целия зодиакВсеки зодиакален знак си има своите отличителни белези, а някои характеристики, които зодиите притеж…Nov 7 2020skafeto.com

Тези три зодии имат свръхестествени възможностиВсеки зодиакален знак си има типични, уникални черти, които го отличават от останалите. Именно тези …Oct 29 2020skafeto.com


loading...