Белия метален бик

Предстои китайската година на Белия метален бик. Изминалата 2020 бе под знака на Плъха и тя ще отстъпи място на Бика на 12 февруари 2021. Неговата година ще продължи до 31 януари 2022 г., пише flashnews.bg.

Бикът се отличава със спокоен характер и бавност, от което вече може да се направи заключение каква ще бъде 2021 година – на първо място, не толкова интензивна, колкото предишната. Отрицателните тенденции най-накрая ще отшумят.

Кариера

В работата си Металният бик гарантира победи и растеж на доходите чрез отдаденост и упорита работа. Прогнозата е вярна дори за зодии, които не са надарени с посочените качества. Например, хороскопът на Рибите казва, че те са готови да се откажат пред първите трудности по пътя. Дори представителите на това съзвездие обаче изведнъж ще придобият „стоманена воля“.

Най-успешният период, което е логично, ще бъде за същия знак според китайския календар, тоест за Бика. Това важи особено за родените в елемента на Земята, чиито вътрешни сили са способни да „движат планини“. Астролозите препоръчват на такива хора да мислят за собствения си бизнес, да започнат бизнес или да получат допълнителни доходи от хобита. Ако той вече е създаден – определено ще бъде успешен.

Кариерата на останалите знаци, веднага щом прекрачат Новата година, също ще започне да се развива. Още първите работни дни след празника ще стане ясно, че шефовете са станали по-меки, задачите са по-лесни и разходите не толкова осезаеми. Старите трудности ще отстъпят през първото тримесечие на 2021 година.

Здраве

Друг аспект, който ще повлияе на това как ще изглежда 2021 г., е грижата за здравето – тези притеснения остават на заден план. Трудностите в романтичните връзки и приятното „изкачване“ в професионалната дейност ще накарат хората да забравят за състоянието на тялото. Все пак, родените от водната стихия не трябва да пренебрегват здравословните проблеми. Знаците, принадлежащи към стихията на Огъня, трябва да обръщат внимание на ежедневието разпределение на натоварванията. Не трябва да се отказвате от почивка, както и от своевременно лечение дори на леки заболявания. Поради прекомерни амбиции, отдаденост и упорита работа, съществува риск да се доведете до изтощение, без да забележите сериозни проблеми. Безполезно е да се надяваме, че „ще отмине от само себе си“.

„Въздушните“ момчета и момичета са склонни да пренебрегват здравето си, те търпат до последно, така че астролозите също предричат проблеми за тях в това отношение. Но стихията на Земята няма да бъде нарушена от болестта. Като цяло, ако изброените правила се спазват, не бива да се притеснявате.

Любов

Що се отнася до „любовния фронт“, той ще предостави ярки емоции и нови впечатления. Тук не става дума за буря от чувства и гореща страст, защото „рогатите“ са известни и със своя консерватизъм. Положителните преживявания ще принудят двойките да погледнат свежо на връзката без да я променят драстично. Сърцата ще бъдат обединени от обща радост, съвместен отдих, а не от безумно привличане. В Годината на вола метълът ще създаде атмосфера на честност и отговорност в тандемите, така че в семействата,в които се е промъкнала изневярата, ще се разпаднат. Бикът е категоричен при решаването на тези въпроси – не толерира половинчати мерки и няма да позволи на други да прибягват до тях.

Виж още:Какво вещае нумерологията за 2021 годинаПочти краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малц…Dec 8 2020skafeto.com

Планирайте отсега – лунен календар и лунна диета 2021 (ДВА ВАРИАНТА)Лунната диета вече има хиляди последователи. Влиянието на Луната върху човека се потвърждава от реди…Dec 7 2020skafeto.com

Кои дни са неработни в България през 2021?Вече е декември месец и много хора започват да гледат календара за 2021 година и кои дни ще са работ…Dec 6 2020skafeto.com


loading...