В зодиака както и в живота има едни, които са по-организирани от други. На тях винаги може да разчитаме, че ще са пунктуални до болка, винаги ще помислят за различните варианти по даден казус и ще са подготвени за различните ситуации.

Те с лекота планират всичко и да се придържат към изпълнението на плана. Ето кои са най-организираните зодии:

Козирог
Надали има изненадани, че Козирогът води класацията по организираност. Представителите на тази зодия са невероятно организирани. Те винаги трябва да знаят какво ги очаква, за да няма изненади. Неведението ги изнервя. Обичат да държат нещата под контрол. Ако искате съвет за това как да планирате пътуване или някакъв друг ангажимент, обърнете се към приятел Козирог. Той ще ви изготви план по дни и часове, ще ви посъветва кое колко ще ви струва и ще избере най-рационалния начин да изпълните задачите си.

Телец
Телците обожават планирането, защото имат нужда да гледат в бъдещето с яснота. Те не обичат да не знаят какво ги очаква. Ако пък се налага да планират нещо, от което ще извлекат ползи, Телците са номер едно в това. Те вярват, че трябва да имат всичко и правят невъзможното, за да го постигнат. Нищо не е в състояние да ги спре.

Да имат специален план за Телците не е лукс, а начин на живот. Те имат дори план Б, даже В. Изненадите ги плашат, затова предпочитат да не се стига до тях.

Скорпион
Тази зодия се наслаждава да планира всичко. Скорпионите чертаят сложни схеми, само и само всичко да мине според плана им. Обожават да планират партита, събития, театрални или кино събития, каквото и да е – важното е да мине под тяхното диригентство. Често се опитват да го прилагат и в личния си живот, което невинаги е в тяхна полза, пише az-jenata.bg. Но ако ви трябва човек, на когото да разчитате в работата си, Скорпионът определено е надежден, най-вече ако го оставите да вземе сам всички решения.

Рак
Раците са много добри в организирането на партита, събития и събирания, особено семейни и фамилни, което често си е истинско предизвикателство. Трябва да имаш железни нерви, за да устоиш на всички трудности, но Раците не се отказват. Те са упорити и вярват в това, което правят.

Тази зодия е много активна и изобретателна. Винаги намира начин да прокара идеите си и да въвлече и околните в каузите си. Най-щастливи Раците се чувстват, когато въдворяват ред в ежедневието си и това на хората около тях.

Дева
Девата не е особено добра в правенето на планове, но пък в реализирането им е ненадмината. Девите са най-добри сред всички зодии в изпълнението, защото самите те са изпълнителни, стриктни и рационални. Могат да се превърнат в обсебени маниаци, ако решат, че това, което правят, наистина си струва.

За тях с пълна сила важи максимата „ако трябва да свършиш нещо, разчитай на себе си“. Девите трудно делегират задължения на другите, защото са уверени, че единствени те са способни да се справят перфектно. Затова предпочитат да вършат нещата сами.

Водолей
По природа Водолеите са вятърничави и често на тях не може да се разчита за нещо сериозно, освен ако самите те имат полза от това. Въпреки това те са добри в правенето на планове и следването на изпълнението им. Дайте на Водолей да планира пътуването ви и той ще извади цялата възможна информация за целта. Те са добри в приключенията и високия адреналин.

Ще се постараят да ви залеят с всевъзможни варианти за обиколни турове, забележителности, малко известни места, които да ви накарат да летите от щастие. Те са търпеливи и способни благодарение на търпението си да изберат най-доброто.


loading...